fbpx

64-jarige bromfietser overlijdt in ziekenhuis na te zijn aangereden

GFC NIEUWSREDACTIE- De 64-jarige bromfietser Kamaldad Jhando is op 4 september in het ziekenhuis overleden na te zijn aangereden.

Het verkeersslachtoffer was op zaterdag 3 september op de kruising van de Paulus Potter- en de Rembrandstraat aangereden door een personenauto.

Na de melding van de aanrijding deden de wetsdienaren van het politiebureau Geyersvlijt de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst werd het slachtoffer met zware verwondingen op het wegdek aangetroffen.

Per ontboden ambulance werd de bromfietser afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen en liet op 4 september in de ziekeninrichting het leven.

Het voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat de bromfietser over de Paulus Potterstraat reed en ging in de richting van de Rembrandstraat.

BEKIJK OOK
Ambassadeur Guyana ontboden door BIBIS-minister

De autobestuurder reed over de Rembrandstraat, komende vanuit de Johannes Vermeerstraat, gaande naar die van de Paulus Potterstaat. Op voormelde kruising heeft de autobestuurder verzuimd voorrang te verlenen aan de bromfietser met als gevolg de aanrijding.

Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek ingevorderd.

Het ontzielde lichaam van Kamaldad is afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.