fbpx

62-jarige omgekomen motorrijder merkte defecte machine op de weg te laat op

GFC NIEUWSREDACTIE- De 62-jarige motorrijder Urwien Dalfour is in de avond van 9 december na te zijn ingereden op een Freesmachine nabij de kruising van de Martin Luther King (MLK) – en de Dageraadweg in Suriname komen te overlijden.

De politie van Livorno kreeg omstreeks 21.30 uur van het Command Center de melding van deze aanrijding en deed de locatie aan voor onderzoek.

Bij aankomst van de politie zat het voorwiel van de motorfiets vast in de Freesmachine, waarbij het verkeersslachtoffer voorover hing tegen het zwaar materieel.

Het ambulance personeel dat eveneens snel ter plekke was, constateerden dat Urwien geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van de motorrijder vast.

BEKIJK OOK
Geen ontheffing voor importen auto’s ouder dan 8 jaar

Ter hoogte van een supermarkt moet het latere slachtoffer de Freesmachine die defect was geraakt tijdens asfalteringswerkzaamheden en op het rijwielpad stond geparkeerd, laat hebben opgemerkt. Hij moet daarbij krachtig hebben afgeremd, maar toch zijn ingereden op het zwaar materieel, met het voor hem het noodlottige gevolg.

Beide voertuigen zijn door de politie ter herkeuring in beslag genomen.

Het ontzielde lichaam van Urwien is voor obductie in beslag genomen.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Paramaribo.