62-jarige man omgekomen bij verkeersongeval, dochter en kleinkinderen in ziekenhuis

GFC NIEUWSREDACTIE- Bij een verkeersongeval op 29 april in de Tawajariepolderweg kwam de 62-jarige bijrijder Bonjamin Sojo ter plekke te overlijden.

De politie van Jarikaba trof het aanzienlijk beschadigd voertuig aan met de bijrijder daarin bekneld. Hij vertoonde geen teken van leven. Met behulp van de brandweer werd hij uit het voertuig gehaald.

De autobestuurster, die niet aanspreekbaar was, en twee andere mede-inzittenden lagen met ernstige verwondingen langs de weg. Deze slachtoffers waren door omstanders uit de auto gehaald.

Onderzoek wees uit dat de 39-jarige bestuurster M.S. met haar twee kinderen en haar vader Sojo over de Tawajaripolderweg reden. Zij kwamen vanuit de richting van de Bomaweg en gingen in de richting van Uitkijk.

Ter hoogte van pand no.32 week M.S. uit voor een vrachtwagen, die vanuit de tegenovergestelde richting aangereden kwam. Tijdens de uitwijkmanoeuvre verloor M.S. de controle over de besturing van haar voertuig en raakte van de weg. De auto kantelde hierdoor op zijn zij en kwam in botsing met een elektriciteitsmast.

Per ontboden ambulance werden de drie gewonden afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Allemaal zijn ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. M.S. ligt op de afdeling Intensive Care.

Overige berichten