fbpx

57-jarige voetganger overreden, autobestuurder heengezonden

GFC NIEUWSREDACTIE- De 57-jarige voetganger, Siewkoemar Soekhlal, is donderdagavond door de 53-jarige autobestuurder M.R aan de Ramabaran Mishreweg in Nickerie, Suriname, overreden.

De politie van Waldeck speelde in op een melding van een aanrijding tussen een voetganger en een auto op eerder vermelde locatie, waarbij de autobestuurder was doorgereden.

Bij aankomst troffen zij een man op het wegdek aan die geen teken van leven meer vertoonde. Zijn ontzielde lichaam is door de politie ter obductie in beslaggenomen.

Aan de hand van het resultaat van het obductierapport zal worden aangegeven of Sieuwkoemar tot een verkeersdode zal worden gerekend.

Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat de autobestuurder M.R. vanuit Nieuw-Nickerie kwam aangereden en ging in de richting van het Corantijnstrand.

Ongeveer 300 meters verwijderd werd M.R. door zijn achterrijder gestopt die hem te kennen gaf dat hij een voetganger had aangereden.

BEKIJK OOK
Standverkoper verwijderd vanwege onoverzichtelijke verkeerssituatie

De autobestuurder die inmiddels door wetsdienaren van de afdeling Verkeer Handhaving Team (VHT) was aangehouden, werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

M.R. hield de politie voor dat hij niemand had aangereden. Wel voelde hij dat hij op een bepaald moment over iets had gereden. Het onderzoek moet uitwijzen of Sieuwkoemar reeds dood op de weg lag, toen hij werd overreden.

De auto van M.R. vertoonde geen schade aan de voorzijde. In het belang van het onderzoek is het voertuig door de politie ter herkeuring in beslag genomen.

Ook het rijbewijs van M.R. die niet onder invloed van alcohol verkeerde is ingevorderd, waarna de chauffeur is heengezonden.

De afdeling Verkeersunit van regio West is belast met deze zaak.