56- jarige vrouw uit Paramaribo ruïneert leven 24- jarige ex- vriendin van zoon

vrouw boos

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 56- jarige vrouw die woont in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo is al sinds eind 2021 bezig het leven van een 24- jarige dame uit dezelfde stad te ruïneren.

De vijftiger verspreidt doelbewust verschillende zeer negatieve verhalen over de twintiger.

De roddelaarster gaat zelfs zover door aan een ieder in haar grote vriendenkring te vertellen dat ze zeker weet dat de dame met het HIV – virus besmet is geraakt.

Dat zou zijn gebeurd omdat ze dit jaar al met half mannelijk Paramaribo naar bed zou zijn geweest.

De kwaadspreekster is de moeder van een jongeman die een serieuze liefdesrelatie had met het slachtoffer. Die romance liep op de klippen nadat ze koos voor een affaire met een ander man.

GFC Nieuws verneemt van het KIVC dat de gedupeerde slapeloze nachten heeft en geestelijk eraan onderdoor gaat vanwege de reputatieschade die wordt aangericht.

Zij heeft om die reden het KIVC gevraagd om te interveniëren.

Een lid van het VrouwenCollectief laat aan GFC weten dat aan de roddelaarster duidelijk is gemaakt dat er officieel aangifte tegen haar zal worden gedaan wegens laster indien ze niet per direct stopt en begint met het rectificeren van haar kwaadsprekerij.

Er bestaat een sterk vermoeden dat de kletskous wraakmotieven heeft. Haar zoon zou nog steeds, langer dan zes maanden na de relatiebreuk, moeite hebben om de klap te verwerken.

OOK INTERESSANT
Liefdesbedrog in Suriname kost Nederlander 7.000 euro zonder ontmoeting 'vriendin'

Foto ter illustratie.