fbpx

54-jarige man: ‘dames in relaties mogen geen berichten sturen naar andere kerels’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 54- jarige man die zich meermaals schuldig heeft gemaakt aan met mishandelen van zijn vrouw is van mening dat onaanvaardbaar gedrag steeds vaker wordt geaccepteerd als normaal.

Er gelden volgens hem een aantal grensnormen binnen liefdesrelaties die veelal door verschillende negatieve invloeden op onder andere sociale- en mainstream media worden overschreden.

De vijftiger uit de Surinaamse hoofdstad Paramaribo zegt aan de lifestyleredactie van GFC Nieuws dat getrouwde vrouwen zich schuldig maken aan emotioneel vreemdgaan wanneer ze stiekem berichten sturen naar andere mannen.

Hetzelfde geldt voor dames die al een vriend hebben.

“Als er binnen een relatie duidelijke afspraken zijn gemaakt dat er via de mobiel of computer niet in het geheim mag worden gecommuniceerd met andere mannen en dat gebeurt toch, dan is er duidelijk sprake van ontrouw gedrag”.

BEKIJK OOK
Moeder weet het zeker: mijn zoontje is een recent overleden man

“Veel vrouwen denken nog steeds dat vreemdgaan alleen met het fysieke of seksuele te maken heeft. Maar niets is minder waar! Het ongepast online communiceren met heren is dat net zo goed”, aldus zijn mening.

Het stoort hem in hoge mate dat een meerderheid mannen dit gedrag accepteert  en doet alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Foto ter illustratie.