fbpx

53-jarige man na mishandeling overleden in ziekenhuis

GFC NIEUWSREDACTIE- De 53-jarige Dharmdew Bhagwandien, die mishandeld is geworden door zijn achterbuurman, is op 4 januari door zijn zoon in een kamer in een woning van de verdachte aangetroffen.

Het slachtoffer werd vervolgens voor medische behandeling overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij op 10 januari het leven heeft gelaten.

De politie van de Nieuwe Grond in Suriname werd van dit voorval in kennis gesteld. Onderzoek heeft uitgewezen dat het slachtoffer met zijn zoon woonachtig was aan de Bandoenstraat in Wanica.

Naar zeggen van de zoon zag hij zijn vader niet thuiskomen en ging op zoek naar zijn dierbare. Hij wendde zich daarbij meermalen tot de achterbuurman die voor het laatst samen met zijn vader was.

Op een bepaald moment gaf de achterbuurman Amardew P. de zoon te kennen dat zijn vader met vrienden in Nickerie vertoefde.

BEKIJK OOK
Na ruim 30 jaar weer Tuchtrechterscursus

Bij het overlijden van een familielid van Dharmdew deed de zoon op 4 januari de woning van de achterbuurman weer aan en gaf hem te kennen dat hij de politie zou inschakelen. De buurman hield de zoon toen voor dat zijn vader in de kamer was.

De aangever aarzelde geen moment en in de slaapkamer trof hij zijn vader die niet aanspreekbaar was aan, met lichamelijke letsels en een grote zwelling aan zijn oog.

De verdachte Amardew werd na uitgewerkte informatie door de politie op 5 januari opgespoord en aangehouden. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau en in verzekering gesteld.

Het ontzielde lichaam van Dharmdew is voor obductie in beslag genomen.