fbpx

CEO heeft biologische leeftijd met minstens 5 jaar verminderd door medisch programma van ruim $ 2 miljoen

GFC NIEUWSREDACTIE- Bryan Johnson is 45 jaar oud, maar volgens een nieuw rapport tonen zijn testresultaten aan dat hij het hart van een 37-jarige en de longen van een jongvolwassene heeft.

Johnson is een biotechondernemer die hoopt het verloop van veroudering van de natuur te bespelen en de organen en gezondheid van een 18-jarige te hebben door een intens datagestuurd experimenteel programma te doorlopen dat hij Project Blueprint noemt.

Volgens een recent Bloomberg-profiel van de CEO zou Johnson dit jaar tot $ 2 miljoen aan zijn lichaam kunnen uitgeven.

Testresultaten van artsen suggereren dat Johnson het hart van een 37-jarige, de huid van een 28-jarige en de longcapaciteit van een 18-jarige heeft.

OOK INTERESSANT
Inname verwerkt rood vlees gekoppeld aan verhoogde incidentie bloedkanker

Het programma wordt geleid door Oliver Zolman, een 29-jarige arts die zichzelf de “verjongingsarts” noemt, en wordt ondersteund door een team van meer dan 30 gezondheidsexperts, volgens het rapport.

Hoewel het zich nog in de experimentele fase bevindt en voortdurend wordt aangepast, bestaat het gezondheidsprogramma uit een intens dagelijks regime van zorgvuldig samengestelde supplementen, maaltijden, lichaamsbeweging en een hele reeks lichaamstests.

Foto: Dustin Giallanza