35-jarige man voor verkrachting aangehouden door politie Coronie

GFC NIEUWSREDACTIE- De 35-jarige Lloyd D. is op 29 mei voor verkrachting aangehouden.

Een 24-jarige jonge vrouw L.L. ging samen met enkele personen voor het doorbrengen van het lockdown-weekend naar Coronie. Het gezelschap huurde een woning waarin zij verbleef en zich vermaakte.

Het voorlopig politioneel onderzoek wees uit dat de verdachte Lloyd in het weekend eveneens in Coronie was en op 29 mei op bezoek ging naar de groep die de woning had gehuurd.

Een overgroot deel van de mensen zat op het balkon, terwijl er op het voorterrein luid muziek werd afgespeeld.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Man maakt foto onder jurk van vrouw in supermarkt

Op een bepaald moment stapte Lloyd de woning binnen en merkte op dat de jonge vrouw in de kamer lag. Hij begaf zich in de kamer, deed de kamerdeur op slot en duwde L.L. op het bed.

Hierna werd de jonge vrouw seksueel misbruikt. Het slachtoffer riep om hulp, maar door de luide muziek heeft niemand haar gehoord.

Na de daad verliet Lloyd de kamer en wendde zich als een onschuldige weer tot het gezelschap. Het slachtoffer ging vervolgens in bad en zat daarna te huilen. Ze verklaarde aan één van de huisgenoten die opmerkte dat ze huilde, wat haar overkomen was.

De politie van Coronie werd direct in kennis gesteld en begaf zich ter plaatse. De verdachte Lloyd werd in de kraag gevat en overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.

Overige berichten