fbpx

34-jarige Surinaamse man uit Amsterdam: met Nederlandse vrouwen daten was de grootste blunder van mijn leven

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 34-jarige kinderloze Surinaamse man uit Amsterdam heeft spijt als haar op zijn hoofd dat hij tien jaar lang tijd heeft ‘weggegooid’ aan Nederlandse vrouwen.

Melvin* verhuisde als jonge student vanuit Suriname voor zijn opleiding naar de Havenstad.

De conservatief ingestelde Melvin had als doel gesteld om na zijn studie met een gelijkgestemde dame een gezin te stichten. Zijn plan viel echter in duigen.

Zijn relaas deelt hij anoniem met GFC Nieuws.

“Pas na een stuk of vijf mislukte relaties ben ik erachter gekomen dat ik minstens tien jaar heb weggegooid aan Nederlandse vrouwen, die in mijn optiek bovenaan de ranglijst waardeloze partners staan. 

Een relatie met een Nederlandse voelt als daten met een manspersoon. Ze willen steeds met je concurreren, zijn totaal niet flexibel of zorgzaam. En het ergste: ze gedragen zich enorm losbandig.

Ik ben nu 34-jaar oud en had me voorgehouden dat ik mijn moeder al lang tot oma zou hebben gemaakt.”

Melvin oordeelt dat cultuurverschillen zijn lot hebben bepaald en binnen zijn romances voor disharmonie zorgden.

BEKIJK OOK
Diabetespatiënten helemaal verkeerd behandeld en worden nodeloos de dood ingejaagd

Nergens in de prioriteitenlijst van een Hollandse zou ‘het vinden van een echtgenoot’ en ‘kinderen krijgen’ staan.

“Ze geven voorrang aan hun carrière, lol maken met vriendinnen, restaurants, huisdieren en reizen. Wanneer ze de 30 passeren en een hoge kilometerstand hebben, denken ze pas aan serieus zijn. Mij niet bellen!”, vulde Melvin aan.

De Amsterdammer heeft momenteel ‘leuk contact’ met een iets jongere Zuid-Amerikaanse die hij portretteert als zeer behulpzaam, verzorgend en meegaand.

Tot slot geeft de ‘pechvogel’ aan in het vervolg prioriteit te geven aan buitenlandse dames uit enkele specifieke culturen die buitensporig gedrag vaker achterwege zouden laten en conservatievere opvattingen hebben.

Foto man ter illustratie. *Echte naam bekend bij de redactie.