fbpx

29-jarige verdachte aangehouden met drugs is artiest Benaja

GFC NIEUWSREDACTIE- De 29-jarige verdachte die dinsdag aan de Walther Burnsideweg ter hoogte van de Karsistraat te Moengo in het district Marowijne, Suriname, tijdens een operatie van een gemengd team van Regio Oost ter zake overtreding wet verdovende middelen is aangehouden, is de artiest Benaja W.

Tijdens die operatie heeft dit gemengd team van de politie de drugshaarden aangedaan waar er regelmatig invallen worden gepleegd.

De verdachte Benaja stond kort voor zijn aanhouding met een groep mannen op voormelde locatie. Bij het zien van de politie haastte hij zich naar een zwart gelakte auto die op enkele meters verwijderd van de groep stond geparkeerd. Daarbij gooide hij een tas in het voertuig.

OOK INTERESSANT
Studiegroep Aanpassing Kiesregeling beveelt gemengd systeem aan

Bij een ingesteld onderzoek in de auto werden er een aantal coca√Įnebolletjes in de tas aangetroffen. De verdachte werd aangehouden en overgedragen aan de Recherche van Regio Oost.

Verder werden bij de Moengo Mall en Jong Tji Fa een aantal scherpe voorwerpen aangetroffen en eveneens in beslag genomen.

Benaja is na te zijn voorgeleid door de politie in verzekering gesteld.