fbpx

29-jarige autobestuurder omgekomen bij eenzijdige verkeersongeval

GFC NIEUWSREDACTIE- De 29-jarige autobestuurder Mirsorjo Weti heeft in de vroege ochtend van woensdag 21 september bij een eenzijdige verkeersongeval ter hoogte van de Magentakanaalbrug te Leiding 21 het leven gelaten.

De automobilist Mirsorjo reed met twee inzittenden over Leiding 21 komende vanuit de rotonde en gaande naar de richting van de Magentakanaalweg.

Ter hoogte van de Magentakanaalbrug verloor de bestuurder vermoedelijk vanwege zijn hoge snelheid de controle over de besturing van het voertuig. Hij raakte van de weg over de westelijke berm op een afstand van 80 meters verder en kwam de auto ter hoogte van pand nummer 2 tot stilstand.

Bij die gelegenheid is de autobestuurder uit het voertuig geslingerd en werd het lichaam van Mirsorjo dat geen teken van leven meer vertoonde naast de zuidelijke stenen schutting van een pand aangetroffen.

BEKIJK OOK
RBTP houdt verdachte dodelijke steekpartij Hogestraat aan

Een mede-inzittende is per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp (SEH) afgevoerd, terwijl de andere mede-inzittende per eigen gelegenheid de SEH heeft aangedaan.

De schade aan het voertuig is aanzienlijk. Ook de schoeiingen van de inritten zijn aanzienlijk beschadigd.

Het ontzielde lichaam van Mirsorjo is voor obductie in beslag genomen. Ook het voertuig is voor herkeuring door de politie in beslag genomen.

Het onderzoek van dit eenzijdig verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Midden.