26-jarige vrouw belandt met voertuig in goot en overlijdt (update)

GFC NIEUWSREDACTIE- De 26-jarige autobestuurster Chanelle Kasandikromo heeft zondagavond omstreeks 20.15 uur het leven gelaten bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Wayamboweg.

De politie van het bureau Groningen kreeg omstreeks 20.30 uur de melding dat aan de Wayamboweg voorbij de Zesde Rijweg een voertuig over de kop was geslagen. Toen de politie ter plaatse arriveerde trof zij een auto op de langs de weg lopende berm aan van wie de bestuurder geen levensteken meer vertoonde.

Onderzoek wees uit dat Chanelle met haar jongere zus D.K. als bijrijder over de Wayamboweg reed. Zij kwamen vanuit de richting van Paramaribo gaande in die van Groningen. Voorbij de Zesde rijweg verloor Chanelle bij het beschrijven van een rechtse bocht de controle over de besturing van het voertuig en kwam op de rechterberm terecht.

De auto sloeg over de kop en de bestuurder slingerde daarbij uit het voertuig, waarna deze op de berm tot stilstand kwam. Chanelle liet ter plaatse het leven, terwijl haar jongere zus per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp werd afgevoerd. D.K. is ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen.

Het ontzielde lichaam van Chanelle is afgestaan aan de nabestaanden, meldt de PR van het KPS.

Met dit verkeersongeval is het aantal doden in 2021 gestegen naar 16.

Overige berichten