fbpx

26- jarige succesvolle en knappe zakenman met $50.000 maandsalaris worstelt met het vinden van vriendin

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Dat het bezitten van veel geld niet altijd een garantie biedt dat een man de vrouwen voor het uitzoeken heeft, blijkt wederom.

Een 26- jarige zeer succesvolle zakenman die mede-eigenaar is van een miljoenenonderneming en een gemiddeld nettomaandsalaris van $50.000 heeft, worstelt al jaren met het vinden van een geschikte liefdespartner.

Carlos Palma uit Mexico vertelt zijn verhaal op openhartige wijze in een adviesgesprek met de bekende Canadese datingcoach Rich Cooper.

De jongeman legt via sociale media uit dat hij ondanks zijn hoge inkomsten, niet goed in staat is om potentiële vriendinnen te imponeren. Er mist volgens hem iets binnen het geheel plaatje.

Palma geeft toe dat hij jarenlang op Instagram en datingplatforms actief is geweest om te zoeken naar een geschikt meisje. Hij overweegt nu zelfs om een vrouw te zoeken in Rusland of een ander Oostblokland.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Relatiecoach: ‘mannen moeten niet trouwen omdat dames onbetrouwbaar zijn’

Datingcoach Rich Cooper adviseert de zakenman om te werken aan zijn mannelijkheid. “Ga trainen in de sportschool voor grotere armen en een bredere borstkas. Straal veel meer mannelijkheid en kracht uit”.

BEKIJK OOK
Surinaamse man gebruikt foto's van zijn ex- vriendin op zijn profiel om Hollandse heren te lokken

“Pas je gedrag ook aan. Heb veel meer geloof in jezelf. Zorg dat je zelfverzekerd overkomt bij vrouwen en loop niet achter ze aan. Laat ze subtiel voelen dat je veel te bieden hebt, veel meer dan alleen maar geld en dat ze moeite voor jou moeten doen”, is het advies van Cooper.

Hij waarschuwt Palma ook dat hij voorzichtig moet zijn met vrouwen die alleen uit zijn op zijn geld.

“Ga niet zomaar een serieuze relatie aan maar analyseer je partner voor ten minste twee jaar eerst heel goed”, aldus de befaamde datingcoach.