26-jarige militair G.K. omgekomen bij aanrijding

GFC NIEUWSREDACTIE- De 26-jarige bromfietser G.K. is vanochtend bij een aanrijding op de weg naar Pikin Saron in het district Para (Suriname) komen te overlijden.

De politie van het bureau Zanderij kreeg omstreeks 01.05 uur van het Command Center de melding van een aanrijding tussen een bromfietser en een voetganger op de weg naar Pikin Saron.

Bij aankomst van de politie waren de drie slachtoffers reeds per eigen gelegenheid afgevoerd naar de RGD-poli te Pikin Saron.

OOK INTERESSANT
Oude vete eindigt in een inverzekeringstelling

De bromfietser G.K. tevens vermoedelijke veroorzaker, die militair van beroep was, heeft op de poli van Pikin Saron het leven gelaten.

Door tot nog toe onbekende reden ontstond er een aanrijding tussen de bromfietser en de voetganger, waarbij de bromfietser en zijn duorijder en de voetganger verwondingen opliepen.

Met de ambulance van Surcad werd de duorijder met schaafverwondingen en de voetganger met een beenfractuur afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

OOK INTERESSANT
Surinaamse jongeren wachten tevergeefs op betere tijden

Het ontzielde lichaam van G.K. is door de politie in beslag genomen.

Aangezien de overledene een militair was, is het onderzoek van deze aanrijding overgedragen aan de Militaire Politie (MP).