fbpx

25- jarige verliefde jongeman ruim anderhalf jaar ‘misbruikt’ door 41- jarige vrouw

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 25- jarige jongeman uit Rotterdam, Nederland, is bijna anderhalf jaar straal voor de gek gehouden door een 16- jaar oudere vrouw uit zijn stad.

De 41- jarige vrouw had de twintiger via een datingsite leren kennen en na een persoonlijke ontmoeting ontstond er al gauw een serieuze liefdesrelatie tussen de twee tortelduiven.

De jongeheer die wilde gaan samenwonen en plannen maakte om een gezin te stichten kwam echter recent erachter dat zijn vriendin hem sinds het begin van de liefdesverhouding voor de gek heeft gehouden over haar leeftijd.

Aan de bedrogene werd gezegd dat ze pas 29 jaar oud is en geen kinderen heeft.

De zaak kwam aan het rollen toen de twee in het centrum van Rotterdam liepen en een vriendin vroeg hoe het met haar kinderen gaat.

BEKIJK OOK
Wonderen bestaan echt, zegt zeer hoog aangeschreven Amerikaanse intensive care specialist

Het blijkt dat de jokkebrok drie kinderen heeft die bij hun vader wonen, waarvan één van 18 jaar oud.

Een boezemvriend van het slachtoffer vertelt aan GFC Nieuws dat de relatie is beëindigd omdat er een ernstige vertrouwensbreuk is ontstaan.

Op basis van gesprekken die daarna zijn gevoerd met haar kennissen bestaat het sterk vermoeden dat de vrouw vaker jongere mannen aan het lijntje heeft gehouden door te liegen over haar echte leeftijd.

Het liegbeest maakt misbruik van het feit dat ze er veel jonger uitziet dan ze in werkelijkheid is.

Foto ter illustratie.