25-jarige vrouw verdacht van om het leven brengen miljonair

GFC NIEUWSREDACTIE- Hij was pas drie maanden getrouwd toen de Japanse miljonair Kosuke Nozaki (77) levenloos werd aangetroffen in zijn woning.

De man, die erom bekend stond graag jonge vrouwen te verleiden met zijn geld, was vermoedelijk vergiftigd. De politie verdenkt nu volgens Tokyo reporter, na drie jaar onderzoek, zijn 25-jarige weduwe Saki Sudo van de daad.

Omdat Sudo getrouwd was met Nozaki, kon zij na zijn heengaan aanspraak maken op een deel van het fortuin van de zakenman, en dat was een enorm bedrag, aangezien Nozaki miljoenen had verdiend met vastgoed en het verkopen van alcohol.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vreemdgaan neemt extreme vormen aan: vrouwen geven hun man impotentiepillen om overspel te bestrijden

In zijn autobiografie, die een bestseller werd in Japen, gaf hij aan dat hij veel geld wilde verdienen in het leven zodat hij met jonge vrouwen kon daten.

Zijn boek heette dan ook: ‘De Don Juan van Kishu: de man die 3 miljard aan 4.000 mooie vrouwen gaf.’ Hij was er trots op dat hij bekend stond als womanizer.

De politie verdenkt zijn weduwe er van dat zij Nozaki gedwongen zou hebben om een grote hoeveelheid illegale stimulerende middelen in te nemen, waaraan hij overleed.

Er waren geen aanwijzingen dat de man zichzelf van het leven zou hebben beroofd. Aangezien Sudo vermoedelijk de enige persoon was die bij Nozaki was tijdens het innemen van de middelen, wordt zij nu verdacht van het ombrengen van de man.

Overige berichten