fbpx

23-jarige dame uit Den Haag moet verplicht relatie beëindigen van kerkmensen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 23- jarige jongedame wordt subtiel gedwongen om de liefdesrelatie met een man die een andere geloofsovertuiging heeft te verbreken.

De twintiger uit Den Haag, Nederland, heeft sinds kort een vaste liefdesverbintenis met een oudere heer die regelmatig naar de moskee gaat.

De ouders van de dame zijn echter belijders van de Volle Evangelie en hebben enkele van hun kerkgenoten verteld dat ze zeer ontevreden zijn met de keus van hun dochter.

GFC Nieuws Lifestyle verneemt van het KIVC dat de vrouw tot twee keer toe door verschillende personen van de kerkgemeente is gebeld.

Aan haar is op niet mis te verstane wijze uitgelegd dat ze door het kiezen van een heer met een ander geloof, alleen maar rampspoed voor zichzelf en haar familieleden oproept.

BEKIJK OOK
Man slaat vriendin op haar hoofd omdat hij nagelknipper niet kan vinden

Het KIVC zegt verder aan GFC dat het een kwalijke zaak is dat ouders op deze wijze proberen het relatiegeluk van hun kind te dwarsbomen.

“Volwassen mannen en vrouwen mogen zelf wel bepalen met wie zij een liefdesrelatie willen hebben. Een verschil van geloofsovertuiging of leeftijd zou geen drempel mogen vormen. Wij keuren de handelingen van deze kerkmensen dus af”, aldus het VrouwenCollectief.