fbpx

22-jarige mede-inzittende dood na eenzijdig verkeersongeval, autobestuurder (20) zonder rijbewijs en onder invloed van alcohol

GFC NIEUWSREDACTIE- De 22-jarige mede-inzittende Perkash Hira is zondagmorgen bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Wayamboweg nabij de Zesde Rijweg in het district Saramacca (Suriname) komen te overlijden.

Na de melding van een verkeersongeval met dodelijk afloop deed de politie van het bureau Saramacca de plek aan voor onderzoek.

Bij aankomst op de locatie werd het zwart gelakte voertuig in de langs de weg lopende trens aangetroffen en vertoonde Perkash geen teken van leven meer, meldt de politie.

De 20-jarige autobestuurder Rinesh S. klaagde van pijn aan zijn rechterschouder. Hij verkeerde onder invloed van alcohol en is niet in het bezit van een Surinaams rijbewijs.

BEKIJK OOK
Rechter stuurt arrestant naar huis na mishandeling in cellenhuis

Gelet op de aangetroffen sporen, bestaat het vermoeden dat de automobilist met een heel hoge snelheid heeft deelgenomen aan het verkeer.

Nabij de Zesde Rijweg moet hij de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij raakte van de weg en belandde in de langs de weg lopende trens met voor de bijrijder Perkash het noodlottige gevolg.

Het ontzielde lichaam van Perkash is door de politie ter obductie in beslag genomen