22-jarige autobestuurder ingesloten na dodelijke aanrijding Coronie

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Coronie heeft Joshua S. (22) maandagavond in verzekering gesteld voor het veroorzaken van een verkeersongeluk in Coronie.

Oetrakoemari Barsati (56) en haar kleindochter Shanegee Barsati (13) zijn vorige week omgekomen.

Joshua S. wordt ook het verwijt gemaakt van valsheid in geschrifte omdat hij de foto van zijn rijbewijs in zijn telefoon heeft getoond, welk vals blijkt te zijn.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Man test positief en wijt dat aan het eten van brood

Het verkeersongeval vond plaats op de Oost-Westverbinding bij plantage Moy. Bij aankomst van de politie hadden omstanders de inzittenden uit het voertuig gehaald uit het kanaal.

Het meisje dat een nekfractuur had opgelopen, vertoonde geen teken van leven meer. De grootmoeder die bewusteloos was, werd gereanimeerd door omstanders.

De andere personen in de auto, de bestuurder, zijn vrouw (22) en een driejarig kind werden samen met grootmoeder Barsatie voor medische behandeling afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum. Kort na aankomst in het ziekenhuis, overleed de vrouw.

De afdeling Public Relations van de politie meldde eerder dat uit voorlopig onderzoek is gebleken dat de bestuurder met de vier inzittenden vanuit Paramaribo reed richting Nickerie.

Op gegeven moment zou de bestuurder uitgeweken zijn voor diepe kuilen in de weg, waarbij hij de controle over de besturing van het voertuig heeft verloren. De auto is over de kop geslagen, botste vervolgens tegen een schutting aan om te eindigen in het kanaal langs de weg.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten