fbpx

21 heren aan het lijntje gehouden door vrouw (29) die al samenwoont met man

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een man die al ruim anderhalf jaar samenwoont met zijn nieuwe vriendin kon zondag zijn ogen niet geloven toen hij erachter kwam wat zijn geliefde achter zijn rug om deed.

Vrienden uit de gym van de dertiger uit Den Haag vertellen aan GFC Lifestyle dat het hem gelukt is om alle gegevens in de mobiele telefoon van zijn vriendin te bekijken.

Het blijkt dat zijn 29- jarige concubine met maar liefst 21 heren romantische berichten uitwisselde. Met een deel van hen had ze bovendien regelmatig fysiek contact.

In een van de apps die werd onderschept kon de man zelfs lezen dat zijn vriendin er een kick van krijgt om haar nieuwe veroveringen zelf uit te kleden.

OOK INTERESSANT
Luie mensen hebben dat voor groot deel geërfd van hun ouders

“Ik fantaseerde er al weken over hoe het zou zijn om je broek van je lichaam af te trekken. Het was geweldig, ik houd van je”, staat in een bericht dat ze heeft gestuurd naar een man.

De bedrogene heeft de liefdesrelatie niet verbroken en zegt dat hij ook schuldig is aan de ontstane problemen.

Hij kreeg vermoedens dat zijn liefdespartner promiscue gedrag vertoonde omdat hij weinig liefde en aandacht aan haar kon geven wegens werkgerelateerde problemen en andersoortige drukte.

Het koppel heeft elkaar naar verluidt vergeven en begint met een schone lei.

Foto ter illustratie.