fbpx

19 kg marihuana en 3 kg hasj in beslag genomen bij politie-inval

GFC NIEUWSREDACTIE- Rechercheurs van Narcotica Brigade in Suriname hebben op 4 december een drugsinval gepleegd aan de Creebsburgweg te Paramaribo.

Daarbij zijn de verdachten Diëgo Z. (33) en zijn levenspartner Tanischa B. (28) en de gebroeders Renzo P. (31) en Irvan P. (25) in de kraag gevat.

Na verkregen en uitgewerkte informatie werden de verdachten op het voormeld adres opgespoord en aangehouden, meldt het Korps Politie Suriname.

Volgens informatie werd er op die locatie drugs verhandeld, waarbij een groot deel werd aangeleverd en verder werd gedistribueerd.

Er werd een onderzoek ingesteld in de woning en de wetsdienaren troffen op diverse plekken in en rondom het huis 19.260 gram marihuana en 3.480 gram hasj aan.

BEKIJK OOK
Reiziger verbergt groot geldbedrag in US-Dollars in geschenkpakketten

De verdachte Diego ontkent wat ervan af te weten, terwijl zijn partner Tanischa verklaarde dat er daadwerkelijk drugs op die locatie werd aangeleverd. Echter weet zij niet wat er verder met de drugs gebeurd.

De verdachte Renzo heeft verklaard dat hij op verzoek van Diego en zijn jongere broer Irvan drugs distribueert.

De gebroeders Renzo en Irvan, alsook Diego zijn achter slot en grendel geplaatst, terwijl Tanischa na verhoor is heengezonden.