fbpx

17- jarige dame weigert verder te studeren en vestigt hoop op een rijke man

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 17- jarige jongedame bezorgt haar ouders slapeloze nachten nu ze openlijk aan hen kenbaar heeft gemaakt niet verder te willen studeren.

De tiener uit Paramaribo, Suriname, doet het uitmuntend op school en het lag in de bedoeling dat ze uiteindelijk over een paar jaar medicijnen zou gaan studeren en zich verder zou specialiseren in het buitenland.

Een tante van haar die zich met de kwestie bemoeit zegt aan GFC Nieuws Lifestyle dat meerdere gesprekken die zijn gevoerd door familieleden om de studente op anderen gedachten te brengen faliekant zijn mislukt.

Het kind heeft zich op het standpunt gesteld dat studeren en werken niet de juiste of snelste route is om een succesvol leven te leiden. Werken zou niet voldoende geld opleveren.

BEKIJK OOK
Vriendinnen leggen uit waarom ze geen onderbroek dragen: het is hygiënischer

Aan haar hartsvriendin heeft ze verteld dat ze haar hoop heeft gevestigd op het het vinden van een erg rijke man met wie ze kan trouwen en kinderen krijgen.

Om zich te gaan inspannen om verder te studeren ziet ze niet zitten en nog minder om tot haar pensioengerechtigde leeftijd te werken.

De jongedame zou volgens informatie geïnspireerd zijn door een Amerikaanse influencer op sociale media die propageert dat vrouwen liever een extreem rijke man kunnen huwen in plaats van hun tijd te ‘verdoen’ aan studeren en werken.

Het KIVC is intussen gevraagd om de jongeling uit te nodigen voor een goed gesprek in de hoop dat ze afziet van haar toekomstplannen.

Foto ter illustratie.