TechnologyCatalogue.com en One Basin Three Nations willen energiesector Caribische regio samenbrengen

GFC NIEUWSREDACTIE- TechnologyCatalogue.com, het snelst groeiende wereldwijde platform voor technologische oplossingen in de energiesector, heeft de krachten gebundeld met One Basin Three Nations (OBTN) om te helpen bij een snellere acceptatie van technologie in de Caribische energiesector.

OBTN en TechnologyCatalogue gaan gezamelijk het CETC Platform opzetten om energiebedrijven in de regio gemakkelijker toegang te geven tot regionale en mondiale technologieën en expertise die nodig zijn voor een duurzamere energiesector.

“Door beschikbare technologieën en innovatieve oplossingen uit de regio en over de hele wereld zichtbaar te maken door ze onder te brengen in CETC Platform brengen we de Caribische Energie Sector samen, hierdoor worden ze toegankelijker voor energiebedrijven, groot en klein, uit de regio landen”, aldus Harvey, oprichter en CEO van OBTN.

Bijnaar merkte ook op dat het Caribbean Energy Technology Platform ook technologieleveranciers en -experts een platform zal bieden dat hun producten en diensten zowel regionaal als wereldwijd zichtbaar zal maken.

Zowel Bijnaar als TechnologyCatalogue.com geloven in de Caribbean Energy Technology.

CECT Platform kan de missie van het Caribbean Center for Renewable Energy and Energy Efficiency (CCREEE) versterken en aanvullen om “belemmeringen voor de introductie en ontwikkeling van bepaalde duurzame technologieën en oplossingen …”

“We staan open voor samenwerking met brancheorganisaties en regionale groepen zoals de Caribische Gemeenschap om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk spelers uit de branche bereiken. Wij geloven dat het platform het delen van kennis binnen de regio kan vergemakkelijken en technologische oplossingen voor meer duurzame energie in het Caribisch gebied kan bevorderen,” voegde Bijnaar toe.

TechnologyCatalogue.com heeft onlangs partnerschappen gesmeed om de aanwezigheid in belangrijke markten zoals het Verenigd Koninkrijk, de VS, Koeweit en India te versterken.

“TechnologyCatalogue.com’s groeiende netwerk van wereldwijde technologieleveranciers, experts en eindgebruikers in de energiesector in combinatie met de regionale banden en kennis van OBTN zorgt ervoor dat we spelers in de Caribische industrie op maat gemaakte oplossingen bieden die zijn afgeleid van een breed scala aan beschikbare technologieën wereldwijd,” zegt TechnologyCatalogue.com mede-oprichter en managing partner Erik Nijveld.

In het tweede kwart van 2021 wordt het Caribbean Energy Technology Platform gelanceerd.

Caribische energiebedrijven kunnen zich gratis registreren op www.technologycatalogue.com, in afwachting van de ontwikkeling van het op maat gemaakte portaal voor de regio.

Door lid te worden van het wereldwijde platform hebben geregistreerde gebruikers volledige toegang tot alle platformfuncties, inclusief beoordelingen en implementatieprofielen van technologieën.

Technologieleveranciers en experts in de regio kunnen zich ook gratis registreren voor hun eigen pagina en zichtbaar zijn voor andere bedrijven wereldwijd die mogelijk geïnteresseerd zijn in hun producten en diensten.

Geregistreerde leveranciers en experts in de regio zullen na lancering automatisch deel uitmaken van het Caribbean Energy Technology Platform.

Over TechnologyCatalogue.com

TechnologyCatalogue.com is het snelst groeiende technologieplatform dat energiebedrijven wil verbinden met innovatieve technologie.

“We maken het vinden van technologie in de energiesector net zo eenvoudig als het vinden van een restaurant en bieden toegang tot alle benodigde ondersteuning om u te helpen uw technologie te positioneren voor succes en implementatie. In de loop der jaren hebben we meer dan 1000 toepassingen van technologie mogelijk gemaakt voor tientallen verschillende operators.”

Naast het wereldwijde platform levert het bedrijf ook aangepaste versies van het platform voor specifieke doelgroepen.

Over One Basin Three Nations

One Basin Three Nations is een particulier initiatief van eigen Surinaamse bodem, ontwikkeld door een lokale entrepreneurs.

Ons doel is om One Basin Three Nations te vestigen als de Gateways naar de Guyana’s en de regio.

We streven ernaar om bewustwording te creëren en bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling (UN Sustainable Development Goals) van de energiesector in het Guyana Basin en het Caribisch gebied door alle belanghebbenden samen te brengen, zoals: lokale en internationale zakenwereld, overheid, internationale energiebedrijven, experts uit de industrie, NGO’s en nog veel meer betrokkenen onder één dak.

Aangezien de Guyana’s de nieuwe hotspot in de regio / wereld in de offshore-energie-industrie zullen worden, biedt dit gouden kansen voor elk land.