fbpx

15- jarige zoon huilt om verdriet van zijn vader: Surinaamse vrouw krijgt schuld familiedrama

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een Surinaamse vrouw die vanuit Paramaribo, Suriname, is vertrokken om een nieuw leven te beginnen met een Nederlandse man krijgt de schuld van een ‘familiedrama’.

De vrouw, een dertiger, kwam jaren geleden in contact met een 21- jaar oudere man.

De twee besloten een liefdesrelatie aan te gaan met elkaar en nam de Surinaamse haar intrek bij de man en zijn enige zoon die woont in Den Haag, Nederland.

De vrouw verbrak kortgeleden echter de relatie nadat ook haar officiële verblijfspapieren permanent in orde waren gekomen.

De tienerzoon vertelt op emotionele toon aan GFC Nieuws dat hij zelf helemaal kapot gaat aan het verdriet dat zijn vader heeft.

Hij heeft veel medelijden met hem en het doet hem veel pijn als hij zijn vader steeds ziet huilen.

BEKIJK OOK : Behandelingen Constantin goedkoopste en kwalitatief beste in Suriname, blijkt uit onderzoek Consumentenbond 

“Mijn pa heeft een goede baan met een redelijk salaris en dacht samen met haar oud te worden. Hij heeft grote schulden gemaakt om haar een zeer luxe leven te kunnen geven”.

“Mijn voormalige stiefmoeder heeft een nieuwe auto van hem gekregen, reisde heel vaak op en neer naar haar geboorteland, ook naar grote wereldsteden, en stuurde ook elke maand geld en geschenkpakketten naar haar familieleden in Suriname”.

Vernomen wordt dat de ex- vriendin ook het huis van haar moeder in Commewijne voor tienduizenden euro’s heeft verbouwd en opnieuw heeft ingericht met het geld van de Nederlander.

BEKIJK OOK
Surinamers weten vaak niet eens waarom ze werken

“Dit kon ze allemaal doen met het zuurverdiende geld van mijn vader. Zij heeft mijn papa in de geldschulden gestort omdat ze zo veeleisend was”.

“Hij heeft zijn hypotheekschuld die al bijna volledig was afbetaald maximaal verhoogd en is ook persoonlijke leningen aangegaan”, zegt hij huilend.

Volgens de tiener is zijn vader momenteel geestelijk en fysiek helemaal gebroken en komt na het werk huilend liggen op de bank.

De man is door het verdriet en misbruik dat hem is aangedaan ook verslaafd geraakt aan de sterke drank en ziet het allemaal niet meer zitten.

“Wij voelen ons gewoon zwaar beetgenomen door haar. Nu ze weet dat mijn pa alleen maar torenhoge schulden heeft is hij ineens niet meer interessant voor haar en is ze weggegaan”.

GFC verneemt dat de vader en zoon evenals vrienden van hen, de vrouw tientallen keren hebben gesmeekt om terug te komen.

De van origine Surinaamse die al de Nederlandse nationaliteit bezit wil echter van niets weten en stelt zich keihard op.

Ze is intussen een nieuwe levensrelatie aangegaan met een andere jongere man, een gefortuneerde horecaondernemer uit de Randstad.

Foto ter illustratie.