13-jarig meisje verkracht en doodgeslagen door man en zijn vrouw

GFC NIEUWSREDACTIE- Een winkelier die een Indiaas meisje heeft verkracht sloeg het kind daarna met de hulp van echtgenote dood en stopte het lichaam in een lijkzak.

De 45-jarige kruidenier wordt gezocht door de politie nadat de 13-jarige werd aangevallen en gewurgd in Madhya Pradesh in centraal India.

Lokale rapporten suggereren dat de man het meisje naar zijn huis heeft “gelokt” en aanviel. Toen ze terug vocht, sloegen en wurgden de kruidenier en zijn vrouw haar op brute wijze, schrijft The Sun.

Het stel probeerde haar lichaam in een tas te stoppen en het naar een terras te slepen. De kruidenier werd naar verluidt gezien door een buurman toen hij het lichaam droeg.

De buurman, die het meisje eerder daar zag, alarmeerde de familie, die op zoek gingen naar het meisje.

Ze ontkende hun dochter te hebben gezien, maar ze drongen zijn huis binnen en vonden haar trui en pantoffels. Tijdens de zoektoch naar het meisje, zag het echtpaar kans om te vluchten.

De kruidenier werd uren later gevonden en gearresteerd, maar de zoektocht naar de vrouw gaat door. Het lichaam van het meisje is in beslag genomen voor onderzoek.

Verkrachting en seksueel geweld staan in India in de schijnwerpers sinds de groepsverkrachting en moord op een jonge vrouw in Delhi in 2012.

Foto: AFP/ Licensors

Overige berichten

Add Comment