12- jarig meisje uit Zorg en Hoop weggelopen van huis omdat moeder steeds make- up weggooit

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 12- jarig meisje uit Zorg en Hoop, Paramaribo, is maandag van huis weggelopen omdat haar moeder er een gewoonte van maakt haar make- up weg te gooien.

Het kind is vroeg in de ochtend in een boze bui lopend van huis vertrokken.

Haar alleenstaande moeder die in paniek was geraakt omdat zij zich zorgen maakte over haar kind, kreeg een paar uur later het verlossend bericht dat ze bij een familielid was aangekomen.

Volgens informatie verbiedt de moeder haar kind om zich op te maken, wat zorgt voor veel huiselijke strubbelingen. De kleine zou anderzijds juist een obsessie hebben voor alles wat met make- up en visagie te maken heeft.

Aan GFC Nieuws vertelt een familielid dat de 12- jarige voorlopig niet meer in een huis met haar moeder wil wonen. Ze is van mening dat ze al oud genoeg is voor het dragen van make-up.

Het meisje krijgt regelmatig zakgeld van haar vader om onder meer haar spullen te kopen. Die man, die intussen met een andere vrouw samenwoont, zou er helemaal geen moeite mee hebben dat zijn kind zich op deze leeftijd al mooier wil maken.

Overige berichten