fbpx

Zwerver met brandverwondingen in ziekenhuis

De 44-jarige Peter, S. liep op zondag 29 november brandverwondingen op tijdens een woningbrand in het ressort Geyersvljt. Hij is op de afdeling Intensive Care met tweede en derde graad brandverwondingen opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Bij aankomst van de politie op het adres troffen zij het slachtoffer aan. Peter verklaarde dat hij een kaars had aangemaakt en daarna in was gevallen. De kamer stond plotseling in lichterlaaie waardoor hij brandverwondingen opliep.

Het gaat om een leegstaande hoogbouwwoning, waarvan de bovenverdieping uit hout en de benedenverdieping van steen was opgetrokken. De beneden verdieping is helemaal afgebrand. De eigenaar van het pand is reeds overleden.

Peter die bekend staat als zwerver, had zonder toestemming zijn intrek in één van de kamers van de beneden verdieping genomen. De woning was niet op het elektriciteitsnet aangesloten.

De zwerver werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van de ziekeninrichting. De politie van Geyersvlijt onderzoekt deze zaak.

 

Naar meer berichten...