fbpx

Zwemseizoen 2020-2021 gestart met openingswedstrijd

GFC NIEUWS- Zaterdag is onder auspiciën van de Surinaamse Zwembond de openingswedstrijd georganiseerd in verband met de start van het nieuw zwemseizoen 2020-2021.
Deze wedstrijden worden gehouden in de Vereniging Officiers Societeit (VOS) aan de Gemenelandsweg en duren tot zondagmiddag.
Het officieel startsein werd gegeven door de directeur van Sportzaken, Gordon Touw Njie Tjouw Gordon Touw.
De directeur is zelf een van de topsporters geweest in de Surinaamse zwemwereld. Hij heeft beloofd om de zwemsport structureel die plaats te geven die zij verdiend. In dat kader zal gewerkt worden aan een Nationaal Team waarin ook de zwembond vertegenwoordigd zal zijn.
Voorzitter Micheal Klein bedankte eenieder die de afgelopen jaren een bijdrage heeft geleverd aan de zwemsport en is bijzonder ingenomen met de groei welke deze sport heeft doorgemaakt. Klein geeft aan dat wij er nog niet zijn waar wij zouden moeten zijn, maar gelooft dat wij zullen aankomen. Hij riep een ieder op om op de ingeslagen weg te blijven en zeker het nieuw bestuur van de Surinaamse Zwembond dat binnenkort aantreedt om de contouren voor te zetten.

BEKIJK OOK
Voetganger dodelijk geraakt door autobus