fbpx
Facebook Pagelike Widget

Zweeds meisje (17) “onthoofd door ex-vriend die haar hoofd wikkelde in aluminiumfolie”

GFC NIEUWS- De 17-jarige Wilma Andersson werd door haar Irakese ex-vriend onthoofd die haar hoofd wikkelde in aluminiumfolie en verstopte in een reiskoffer.

Wilma Andersson en de Irakees Tishko S. hadden een kortstondige relatie, maar die kwam in november vorig jaar tot een einde omdat de Irakees bijzonder controlerend was en het meisje bijvoorbeeld opdroeg wat ze mocht dragen en wat ze mocht doen. Toen Wilma naar het appartement van haar ex-vriend ging om nog enkele spullen op te halen, liep het mis.

De jonge vrouw keerde nooit terug naar huis en er werd een grootschalige zoekactie opgezet om de vermiste Wilma te zoeken. Daarbij werden maar liefst 5.000 speurders ingezet, wat het één van de grootste zoekacties in Zweden ooit maakte. Na een week zoeken kwam die zoekactie tot een einde, toen de politie het appartement van de ex-vriend van Wilma doorzocht.

In het appartement werd een gruwelijke ontdekking gedaan. In een reiskoffer die verstopt lag in het appartement werd het hoofd van Wilma teruggevonden, ingepakt in aluminiumfolie.

Ondanks die ontdekking blijft de Irakees ontkennen het meisje vermoord te hebben. Volgende week vindt de rechtszaak plaats.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…