fbpx
Zwangere vrouw vermoordt schoonmoeder die beweerde dat ze affaire had met haar man

GFC NIEUWS- Een 29- jarige zwangere vrouw zou naar verluidt de schedel van haar 52- jarige schoonmoeder hebben open geslagen met een ijzeren staaf en vervolgens geprobeerd haar lichaam te verbranden.

De brute moord vond dinsdag plaats in Gota, Gujarat, India.

Onderzoekers gaan ervan uit dat Nikita Agrawal, haar schoonmoeder Rekha Agrawal heeft vermoord nadat die haar ervan beschuldigde een affaire te hebben met haar schoonvader die haar bovendien zou hebben bezwangerd.

De man van de vermoedelijke moordenaar, Dipak, haastte zich naar huis, nadat zijn vader hem telefonisch had verteld dat er ruzie was geweest. Zijn vrouw en moeder hadden vaker woordenwisselingen sinds hij in januari trouwde, zo wordt beweerd.

Toen hij thuis aankwam zag hij zijn gedeeltelijk verbrande moeder dood in een plas bloed liggen. Hij ontdekte een ijzeren staaf in de buurt van haar lichaam en vond zijn vrouw zittend in hun slaapkamer die herhaaldelijk vertelde dat ze zijn moeder niet had vermoord, meldt Ahmedabad Mirror.

Dipak riep later de politie ter plaatse. Zijn vrouw, die vier maanden zwanger is, werd gearresteerd.

Foto ter illustratie.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.