Zwangere moeder met 4 kinderen wordt ontruimd, social army vraagt hulp samenleving

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 28-jarige zwangere vrouw in Suriname moet het huis waarin ze met haar 4 kinderen woont zo snel mogelijk ontruimen.

De eigenaar van de woning heeft al delen van het pand gesloopt en moet het gezin eruit, zegt Mitchell Matroos, voorzitter van Social Army.

De vrouw verloor haar baan, vanwege de coronapandemie. “Ze heeft dus nu geen inkomen en heeft 4 kinderen om te verzorgen. Ook hebben de huurders haar duidelijk gemaakt dat ze de deur uit moet,” zegt Matroos.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Sinds het aantreden van deze regering is er op geen enkele wijze enige verlichting te merken voor het volk

Volgens Social Army is de situatie erbarmelijk. De moeder zoekt een verblijfplaats en zo gauw ze is bevallen, wil ze gelijk werken om haar kinderen te verzorgen.

“Aan de samenleving vragen wij hulp voor dit gezin. Ze wil ook de kinderen iets goeds te eten geven, dus indien u levensmiddelen, kleding, financiële donatie’s heeft om te doneren kunt u contact maken op 8568344. Al maanden gaat ze door deze moeilijke periode zonder goed te eten en te slapen,” aldus Matroos.

Overmaking kan plaatsvinden via de volgende bankrekeningnummers (VCB): “Zwangere moeder”
Euro 813033413
USD 812035947
SRD 811204145

Donaties kunnen ook persoonlijk worden afstaan. Het contactnummer is 8568344.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten