fbpx

Zorgen over jongen "(8)" die neef, babyzusje en baby buurman heeft vermoord en in tehuis werd geplaatst

GFC NIEUWS – Amarjeet Sada was pas zeven jaar oud toen hij zijn babyzusje van slechts 1 jaar oud doodde.

Amarjeet zou volgens Indiase media nog geen jaar later gekwalificeerd mogen worden als ‘s werelds jongste seriemoordenaar nadat hij nog twee mensen vermoordde: zijn zesjarige neef en de baby van de buren, een zes maanden oud meisje genaamd Kushboo. Achteraf gaf Amarjeet toe dat hij de baby had gewurgd, meerdere keren met een baksteen had geslagen en vervolgens had begraven.

De jonge seriemoordenaar uit het dorp Mushahar in Bihar, India kon echter niet naar de gevangenis worden overgeplaatst, omdat dat volgens de Indiase wet met kinderen niet mag. In plaats daarvan kunnen ze tot hun 18e in een kindertehuis worden vastgehouden.

Volgens de oom van Amarjeet waren sommige familieleden op de hoogte van de misdaden, maar werden ze beschouwd als “familiezaken”.

BEKIJK OOK
Dinsdag wegomleggingen vanwege zittingen Krijgsraad en Constitutioneel Hof

De incidenten werden pas gemeld totdat Amarjeet in 2007 een derde persoon doodde.

Volgens The Times of India zei een psycholoog destijds dat de jongen een “sadist was die plezier beleeft aan het toebrengen van verwondingen”. De jongen werd toentertijd in een tehuis in de stad Munger geplaatst.

Op sociale media in het land vragen sommigen zich nu af hoe het momenteel gesteld is met Amarjeet zijn sadistische neigingen. Vormt hij nu als man ouder dan 20 jaar nog een gevaar voor de samenleving? Bekend is dat hij tot zijn 18e in een kindertehuis werd ondergebracht. Zie onderin ook een verslag over Amarjeet.