Zoon ondernemer ondersteunt Covid-vaccinatiecampagne

GFC NIEUWSREDACTIE- Nasser Dahoe, eigenaar van Dana Heavy Equipment Parts in Suriname, probeert een bijdrage te leveren aan het nationale welzijn in Suriname door medeburgers middels posters en stickers te motiveren zich te laten vaccineren tegen Covid-19.

Sinds kort ondersteunt zijn minderjarige zoon hem ook tijdens zijn campagneactiviteiten.

Het coronavirus heeft Suriname al langer dan een jaar in zijn greep en de sociale en economische gevolgen hiervan zijn niet uitgebleven.

“Aanvankelijk was ik zelf huiverig om me te laten vaccineren, maar ik heb vrienden en kennissen verloren aan dit virus en dit heeft mij aan het denken gezet”, zegt Dahoe.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Snuffelhonden zullen besmette mensen opsnuiven bij concerten

Als een Lion ondersteunt hij ook de internationale doelstelling van de club en ziet hij het als een plicht om zijn bijdrage te leveren in het kader van het nationaal welzijn van ons geliefd land. Voor zijn inzet heeft hij een ‘Certificate of Appreciation’ mogen ontvangen uit handen van Rezah Amirkhan, president van de Lions Club Parwani.

Als ondernemer heeft hij ook de gevolgen van de pandemie moeten ondervinden. Hij vertelt: “Mijn bedrijf heeft enorme financiële schade geleden,bedrijven moesten vanwege de afgekondigde lockdowns gesloten zijn.Ik begon eerst met een campagne op eigen initiatief om de gemeenschap te stimuleren zich te houden aan de MoHanA-regels.”

Dahoe vindt dat zijn campagne niet het gewenste resultaat heeft kunnen bereiken, omdat de coronagevallen bleven stijgen. Hij kwam toen op het idee om zijn campagne op een andere manier te vervolgen nu de vaccins beschikbaar zijn, met de slogan: “Ik ben gevaccineerd, u toch ook?”

Hij heeft in dit kader niet alleen prominente personen benaderd, maar ook zijn klanten, leraren, apotheek-en winkelmedewerkers om de massa ertoe te bewegen zich te laten vaccineren.

Hij wil tenslotte alle Surinamers oproepen om zich te laten vaccineren, zodat wij spoedig kunnen terugkeren naar een normale situatie. “Als iedereen zich laat vaccineren, kan het coronavirus zich niet verder verspreiden, je beschermt niet alleen jezelf, maar ook de mensen om je heen,” aldus Dahoe.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER