fbpx
Zoon Braziliaanse voetballegende Pelé zegt dat het slecht gaat met zijn vader

GFC NIEUWS- Het gaat niet goed met de Braziliaanse voetballegende Pelé, zowel geestelijk als lichamelijk niet.

De 79-jarige Pelé heeft zich na zijn heupoperatie opgesloten in zijn huis.

In Brazilië is Pelé nog altijd een volksheld, maar volgens zijn zoon Edinho zal de voormalige voetbalster zich vanaf nu niet veel meer onder de mensen mengen.

Pelé sukkelt al een tijdje met zijn heup, waaraan hij zich al een paar keer liet opereren. “De revalidatie na zijn laatste operatie is niet optimaal verlopen”, vertelt Edinho. “Hij kan zich moeilijk bewegen en dat maakt hem wat depressief.”

“Je kunt je dat wel voorstellen: hij was altijd de koning, een imposante figuur en vandaag kan hij niet meer goed lopen. Hij schaamt zich voor zijn toestand.”

Pelé kan zich nog voortbewegen, maar enkel met een rollator. “Hij kan niet normaal lopen. Het is een klein beetje verbeterd, maar het gaat nog altijd moeizaam. Hij wil niet meer buitenkomen. Hij doet bijna niets meer. Hij is een gevangene in zijn eigen huis.”

Meer nieuws

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…