fbpx
Zoon aangehouden voor diefstal en vernieling woning moeder

GFC NIEUWS- Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP) hebben op 23 juli de 24-jarige Richard G. aangehouden voor diefstal, bedreiging en vernieling.

Na zijn aanhouding werd Richard overgedragen aan de politie van Uitvlugt die belast is met het strafrechtelijk onderzoek tegen hem.

Richard had twee televisietoestellen en een laptop van zijn moeder gestolen en verkocht. Het lukte de politie om deze apparaten te achterhalen en terug te geven aan de moeder.

Voor zijn aanhouding heeft Richard vernielingen aangericht aan het huis van zijn moeder. Voorts zou hij zijn moeder hebben bedreigd met het in brand steken van haar huis. Een zus van Richard bleef ook niet gevrijwaard en werd met de dood bedreigd.

Richard is achter slot en grendel gezet door de politie.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.