fbpx

Zondag Hindi Bhasha ka Milan Finale in de Congreshal

Hindi Bhasha Ka Milan finale 2017 wordt voor de vierde keer georganiseerd. De voorrondes voor dit jaar zijn geweest in de periode juni 2017 tot oktober, verspreid in verschillende districten; namelijk Wanica, Saramacca, Commewijne, Nickerie en Paramaribo.

Ook in de finale van Hindi Bhasha Ka Milan 2017 zullen de presentatie in zowel het schrijf als presenteer gedeelte plaatsvinden.

Hindi Bhasha KaMilan, een Nationale hindi wedstrijd, een bijeenkomst van alle liefhebbers. Dit wedstrijd wordt sinds 2014 georganiseerd door Yuvadal Suriname. Aan deze competitie is een presenteer -en schrijfgedeelte in het Hindi verbonden.

Yuvadal Suriname is een dynamische jongeren stichting die zich heeft voorgenomen om het hindi- onderwijs en ook het hindoe-cultuur te ondersteunen, uit te breiden en te motiveren binnen het Surinaamse gemeenschap.

Zondag 19 november om 10.00 uur zal in de Congreshal de aanvang van de Hindi Bhasha Ka Milan finale 2017 plaatsvinden.

De finalisten uit Nickerie, Saramacca, Wainica, Commewijne en Paramaribo zullen hun voordracht doen en competeren met elkaar om uit eindelijk tot een landelijke winnaar van het Hindi Bhasha Ka Milan 2017 uitgeroepen te worden.(GFC)