fbpx

Zijn de internationale gezondheidsautoriteiten nog te vertrouwen?

INGEZONDEN- Het blijkt keer op keer weer dat wij bepaalde internationale gezondheidsautoriteiten niet helemaal kunnen vertrouwen.

Dat heeft de coronapandemie heel pijnlijk duidelijk gemaakt aan een ieder die zaken op de voet volgt en kritisch analyseert.

Sinds januari 2020 werden wij overspoeld met verkeerde informatie over de besmettelijkheid van het coronavirus. Zo meldde de belangrijkste gezondheidsinstantie in de wereld, zonder de problematiek grondig te onderzoeken, dat het virus niet van mens op mens overdraagbaar was.

Niemand hoefde zich zorgen te maken. Het bleek achteraf een grote leugen te zijn!

Daarna was het advies om vooral geen mondkapjes te gebruiken, want dat zou juist zorgen voor meer besmettingen. Aangehaald werd dat wij dan met onze handen in het gezicht zouden gaan, wat meer risico’s met zich zou meebrengen.

Ook dit advies werd later 180 graden gedraaid, want dat bleek helemaal verkeerd!

Vervolgens werd het een wirwar van informatie over alles aangaande het virus en aerosolen. Eerst werd door deze organisaties beweerd dat aerosolen geen enkele of nauwelijks een rol spelen bij besmettingen. Maar langzaam kwamen de relevante organisaties tot het besef dat ze het weer helemaal mis hadden en werd de informatie op hun websites subtiel en stiekem aangepast.

BEKIJK OOK
Woedende echtgenoot slaat hoofd partner tegen muur omdat hij vermoedt dat ze een relatie heeft met haar werkgever

Nu blijkt dat het AstraZeneca – vaccin niet veilig is. Maar volgens de bekende grote gezondheidsorganisaties is de zorg over de veiligheid niet nodig. Desondanks zijn het niet de minste landen die hebben besloten te pauzeren met dit vaccin of restricties door te voeren.

Het zal mij niet verbazen wanneer wederom het standpunt van deze organisaties op het vlak van de veiligheid van vaccins weer radicaal wordt omgegooid.

Mevrouw S. Cruden.

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

Maandsalaris vanaf SRD 6000,- Vacatures beschikbaar voor administratieve krachten, gezondheidmasseuses en salesrepresentatives. Klik HIER voor meer informatie…..