fbpx

Zevende editie Vegetarian Food Festival op komst

De Stichting Eat Yourself Healthy organiseert dit jaar de 7e editie van het Vegetarian Food Festival. Dit evenement heeft als voornaamste doelstelling vegetariërs in Suriname zichtbaar te maken, de samenleving bewust te maken van de voordelen van een vegetarische leefstijl en plantaardige voeding te promoten.

Standhouders krijgen op dit Festival een “podium” om te tonen wat hun restaurant, catering, bedrijf of organisatie aan vegetarische voeding c.q. producten te bieden heeft. Hierin is ook begrepen veilig geteelde groente en fruit.

Bezoekers van dit Festival zullen genieten van heerlijke Surinaamse en buitenlandse vegetarische gerechten. Ook Wellness organisaties zullen informatie verschaffen over gezond leven. Zoals gebruikelijk zullen er ook diverse lezingen worden gehouden.

OOK INTERESSANT
Driedaagse agrarische beurs vanaf 5 mei in Live Entertainment Center

Dit Festival vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 november. Dit jaar is er een speciale gast, Chef Che Rodrigues, uit Trinidad & Tobago.

Che Rodrigues is het meest bekend als TV presentator en acteur. Maar hij maakt ook furore als cateraar en food designer. Als food designer maakt hij exclusieve gerechten, zijn eigen creaties.