fbpx
Zeven gewonden na zware botsing tussen autobus en personenauto

GFC NIEUWS- Zeven personen raakten op 1 maart gewond na een aanrijding op de
Mr. P. Chandie Shawweg in Saramacca.

De politie van Jarikaba kreeg de melding van een aanrijding tussen een autobus en een personenauto. Op de plek van het incident troffen de wetsdienaren zeven slachtoffers aan.

De slachtoffers werden per ontboden ambulance vervoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo.

In het busje zaten zes personen inclusief de chauffeur, terwijl in de personenauto maar een persoon zat, namelijk de autobestuurder.

Na medische behandeling zijn zes van de zeven slachtoffers heengezonden. De zes slachtoffers zaten allemaal in het busje.

De personenautobestuurder is opgenomen in het ziekenhuis omdat hij zwaargewond raakte.

De autobus en de personenauto zijn zwaar beschadigd en ter herkeuring door de politie van het bureau Jarikaba in beslag genomen.

De politie van het bureau Jarikaba is belast met het onderzoek in deze zaak.

Meer nieuws

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…