fbpx

Zesdeklassers St. Gerardusschool Albina bezoeken first lady

Leerlingen van de zesde klas van de Sint Gerardusschool hebben een bezoek gebracht aan het bureau van first Lady Ingrid Bouterse-Waldring.

Ook heeft deze groep een bezoek gebracht aan De Nationale Assemblee. Deze bezoeken maken deel uit van een reeks educatieve dagtochten.

De scholieren hebben verder een rondleiding gehad in de binnenstad van Paramaribo, waarbij zij kennis hebben gemaakt met verschillende monumentale gebouwen en standbeelden.

Het bezoek aan Paramaribo hebben de scholieren gebracht in aanloop naar de toets, waaraan zij zullen deelnemen 17 tot en met 18 juli. De kinderen horen over bepaalde plekken, gebouwen of standbeelden in Paramaribo, maar weten niet hoe deze eruit zien. Gezien zij op het punt staan deel te nemen aan de toets is het van eminent belang dat zij het een en ander weten hierover.

BEKIJK OOK
Politieke manipulatie tegen de NDP heeft samenleving gedompeld in apathie

Een van de hoogtepunten van hun educatieve dagtocht is het bezoek aan het bureau van de first Lady, die vanwege een kleine blessure niet aanwezig kon zijn. De vertegenwoordiger van haar bureau heeft de kinderen ontvangen.

Zij hebben de kinderen voorzien van schooltas met inhoud voor het komend schooljaar en een maaltijd van MC Donalds.