fbpx

Zesde '100 Champions of Suriname programma' van start

Leadership Managament International (LMI) heeft afgelopen 5 december de kick-off gehouden van het 100 Champions of Suriname programma.
Het programma welke vanaf het eerste kwartaal van 2018, officieel verzorgd wordt in Suriname, start hiermee met de zesde groep die het programma zal doorlopen. Tijdens deze ronde zijn tien jonge Surinamers in de leeftijd van 16 en 25 jaar in de gelegenheid gesteld om hun vaardigheden op het gebied van persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelen.
De participanten zullen dertien weken lang kennis, tools en ervaring in attitude aangeleerd om hun persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en hun vastgestelde doelen te realiseren. Verder zullen zij leren hoe zij door middel van onuitputbaar doorzettingsvermogen, concentratie en visualisatie hun leven beter kunnen inrichten.
Het programma bestaat verder uit een aantal opdrachten die de participanten wekelijks moeten afronden en het opschrijven van hun wekelijkse doelen. Elke week dienen zij ook minimaal zes keer te luisteren naar de audio files van elke les. Deze methode zorgt ervoor dat de informatie, daadwerkelijk in het deel van het brein terecht komt, welke het onderbewust zijn, beïnvloed.
In verband met 25 jaar NAAM Consultancy en haar Corporate Social Responsibilty, zijn er acht volledig gefinancierde beurzen beschikbaar gesteld door Lucien Naarden. Om in aanmerking te komen voor een beurs dienden geschikte kandidaten een motivatiebrief te richten waarin zij enkele fundamentele onderwerpen moesten belichten zoals hun mate van gedrevenheid om hun doelen te realiseren, de wijze waarop zij met feedback omgaan of hun drang naar groei.
In totaal zijn er zestig motivatiebrieven ontvangen, waarvan er acht zijn uitgekozen. Het ligt in de bedoeling dat ook andere organisaties bereid worden gevonden, om enkele beurzen beschikbaar te stellen voor jongeren die door middel van deze training, drastische positieve verandering in hun eigen leven, maar ook voor ons geliefd Suriname, teweeg kunnen werken.
Ook Staatsolie Maatschappij Suriname heeft voor dit programma twee beurzen beschikbaar gesteld.

BEKIJK OOK
Man aangehouden voor verkrachting minderjarige nicht