Derde politieagent opgesloten in vermissingszaak

GFC NIEUWSREDACTIE- Drie burgers, R.B. (47), S.S. (23) en T.T. (20) en twee politieambtenaren G.B. (25) en A.B. (22) zijn op 31 maart door de afdeling Kapitale Delicten na te zijn opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld.

Een zesde verdachte, de 42-jarige politieman R.V. is op donderdag 1 april eveneens aangehouden en in verzekering gesteld.

Dit zestal wordt onder andere ervan verdacht seksuele misdrijven te hebben gepleegd met twee tienermeisjes. Deze twee tienermeisjes van respectievelijk 13 en 14 jaar oud, waren als vermist opgegeven bij de politie.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de twee meisjes door de burger R.B. in huis waren genomen, waarna hij de meisjes tegen betaling, seks liet bedrijven met andere mannen. De ambtenaren van politie die in verzekering zijn gesteld behoren onder meer ook tot de klanten van R.B.

Het is verwachtbaar dat meerdere personen in deze zaak zullen worden aangehouden. De afdeling Kapitale Delicten (KD) en Trafficking in Person (TIP) zijn belast met het onderzoek.

Overige berichten