fbpx

Zes ontvangen VOJ Student Excellence Award 2019

GFC NIEUWS- Woensdagavond een bijzondere vijftiende editie van de jaarlijkse VOJ Student Excellence Award-uitreiking plaats.

Sinds 2005 reikt de Rotary Club of Paramaribo (RCP), thans in samenwerking met de Rotaract Club of Paramaribo, de VOJ Student Excellence Award (VOJ SEA) uit aan de beste en meest succesvolle leerlingen in de eindexamenklas van de VOJ-scholen (Mulo en LBO).

De eerste plaats voor de Muloleerlingen is voor Radeiaan Nandoe van VOJ Koewarasan.

Nummer twee en drie zijn respectievelijk Chayen Raghoebir (Sitalsing Muloschool Nickerie) en Gabriella Wongsodikromo (Openbare Muloschool Kwatta) geworden.

Marcelino Tolud van STS 3 is de meest excellente LBO-leerling. Op twee staat Soraya Autar (STS 2) en op de derde plaats Rynish Samadhan (Pandit Kalidien).

BEKIJK OOK
Basketbal Academy Suriname streeft naar talentontwikkeling

Beide hoofdprijswinnaars hebben voor hun school een all-in-one-printer gewonnen. Daarnaast waren er ook andere prijzen, zoals: waardebonnen, bioscoopkaarten en personal development trainingen.

Ook krijgen alle studenten een giftkaart met een inzet voor het openen van een junior girorekening.

Omdat de Rotary Club of Paramaribo dit jaar voor de 15e keer de Award-uitreiking organiseert, hebben alle vijftien deelnemers een laptop mogen ontvangen.