fbpx
Zes nieuwe Covid-19-gevallen bijgekomen

GFC NIEUWS- Vandaag zijn zes nieuwe Covid-19-gevallen bijgekomen. De barometer staat nu op 188 actieve gevallen.

Eerder deze week heeft Ingrid Krishnadath MPH, hoofd Public Health van de Anton de Kom Universiteit, uitgelegd hoe de besmetting via de diverse clusters heeft plaatsgevonden.

Van case 16 komen er geen besmettingen bij, omdat mensen vroeg in quarantaine zijn geplaatst. Van case 14 komen nu nog steeds besmette personen bij. Een andere cluster met besmettingen komt via de bekende handelsplaats Trans America te Albina. Deze curve is nog niet aan het dalen, zei Krishnadath.

In het laatste geval ontstaat er een stijgende lijn van opgespoorde besmettingen, omdat de gezondheidswerkers echt op zoek zijn geweest naar verdachte gevallen.

De meeste Covid-19-gevallen komen voor in Paramaribo, Albina en een dorp in het zuiden van Suriname.

Meer nieuws

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.

Bouva doet aangifte wegens smaad en laster

GFC NIEUWS- DNA-lid en gewezen vicevoorzitter van De Nationale Assemblee, Melvin Bouva, heeft bij de recherche van het Bureau Geyersvlijt aangifte gedaan wegens smaad en…