fbpx
Zes-maanden-oude baby ‘uiteengerukt’ door ouders en gedumpt in put

GFC NIEUWS- De ouders van een zes-maanden-oude baby zijn aangeklaagd voor moord, nadat zij naar verluidt hebben toegegeven het kind uiteen te hebben gereten en de resten gedumpt in een put.

Tiago Lacerda, 23, en Raquel Dias, 25, verschenen afgelopen week voor de rechter in Tabaporã, Brazilië, nadat ze gevlucht waren na hun daad.

Het tweetal werd gepakt in een andere stad.

Lacreda, was niet de biologische vader van het kind. Hij beweert dat de baby per ongeluk stierf na inname van een medicijn tegen verkoudheid.

Hij zegt verder dat hij het lichaam heeft bewaard, omdat hij op dat moment niet wist wat hij moest doen.

De moeder zei in een verklaring aan de politie dat ze niet thuis was toen haar dochter stierf.

Toen ze thuis arriveerde, was het kind al opengereten en gedumpt in de put.

Echter zegt de politie dat de man heeft verklaard dat hij en de vrouw het lichaam van het meisje hebben opengereten en gedumpt.

De ouders waren eerder aangeklaagd voor mishandeling toen het kindje 28 dagen oud was. Toen had ze diepe snij,- en brandwonden.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.