fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Zes jongens beroven taxichauffeur van voertuig

Een taxichauffeur is zondagochtend omstreeks half drie beroofd van zijn personenauto. Volgens verklaring van de taxichauffeur vervoerde hij zes klanten in zijn auto. Allemaal jeugdigen van het manlijk geslacht. Terwijl hij in de Schmeltzweg reed, werd hij door een van de jongens in een wurggreep genomen.

Hij werd daarbij bevolen zijn auto tot stoppen te brengen waarna hij met kracht en geweld uit het voertuig werd gesleurd. Daarna zijn deze jeugdige criminelen weggereden met de auto.

OOK INTERESSANT
Richtlijnen voor klantvriendelijkheid in Suriname

De politie van Geyersvlijt en collega’s van het Regio Bijstand Team Paramaribo kwamen in actie en het voertuig werd niet lang na de diefstal terug gevonden nabij de kruising van de Kleine- en de Wolframstraat. Behalve het voertuig zijn ook drie van de zes vermoedelijke autodieven aangehouden en in verzekering gesteld.

Vanwege hun leeftijd zijn twee van de drie verdachten opgesloten in het jeugdcellenhuis. De andere jongens worden opgespoord.