fbpx
Zes Covid-19-patiënten op Intensive Care Units

GFC NIEUWS- Zes Covid-19-patienten zijn opgenomen op de Intensive Care Units van het St. Vincentius Ziekenhuis en het Wanica Ziekenhuis.

Volgens directeur Cleopatra Jessurun van Volksgezondheid liggen 3 patiënten op de ICU van St. Vincentius Ziekenhuis en de overige drie in het Wanica Ziekenhuis.

In totaal zijn 58 personen die positief zijn getest op Covid-19 opgenomen in het Wanica Ziekenhuis. 50 positief geteste personen met matige klachten tot geen klachten, zijn geïsoleerd in Residence.

Van het aantal positief geteste personen zijn 16 buitenlanders en de overige zijn Surinamers. Het aantal Surinamers dat positief is getest op het virus is hoger dan het aantal buitenlanders.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…