fbpx

Zeer pikante beelden van presentatrice uitgelekt, KIVC doet onderzoek

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Er zijn waarschijnlijk zeer pikante bewegende beelden van een bekende presentatrice uitgelekt en doorgestuurd naar derden.

Het Kritisch Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) laat in een verklaring aan GFC Lifestyle weten momenteel onderzoek te doen naar de authenticiteit van het gĂȘnante materiaal.

Op de opnamen is het gezicht van de dame in kwestie overduidelijk te zien terwijl zij volledig ongekleed fellatio aan het uitvoeren is bij een donkergekleurde man, wiens gezicht niet herkenbaar is.

In het vervolg daarvan hebben de twee geslachtsgemeenschap in diverse gewaagde posities.

Een vertegenwoordigster van het KIVC laat aan GFC Lifestyle in Den Haag doorschemeren dat de vrouw met een Surinaamse achtergrond mogelijk het slachtoffer is van een ‘deepfake’-filmpje, hoewel dat nog niet zeker is. Onderzoek van het VrouwenCollectief moet dat nog uitwijzen.

OOK INTERESSANT
Bloedneus baby: als die na 10 minuten niet stopt direct naar de spoedeisende hulp

Deskundigen vertellen aan GFC dat het tegenwoordig steeds makkelijker wordt om filmpjes te manipuleren met speciale apps.

“Het kan zo zijn dat het gaat om een andere vrouw die bezig is met een man, terwijl kwaadwilligen het hoofd van deze presentatrice in de beelden hebben ‘geplakt’. Dat kan nu zo goed, dat het heel moeilijk is om een onderscheid te maken tussen nep en echt”, is de uitleg.

Foto ter illustratie.