fbpx

Woede na zware belediging van dikke donkere vrouw

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- ‘Ze is zo dik dat, als ze twee levende kippen inslikt, deze mekaar in haar maag nooit meer terugvinden”! Zo werd de 40- jarige Shirma Rouse deze week  in een column in een tijdschrift zwaar beledigd.

Bezorging Gemberslank | GFC Nieuws“Ze is zo dik dat ze bij een sprong in de zee ongeveer drie landen onder water zet”, was weer een andere kwetsende zin in het tijdschrift.

Nog een absurde: “ze moest bij voorkeur als achtergrondzangeres optreden, want als ze vooraan zou staan, zou je de rest van het orkest niet kunnen zien (…) Nee, een slank meisje is ze niet”, schreef de auteur over de zangeres.

Shirma werd ondanks het feit dat ze al meer dan 50 kilo is afgevallen, flink geschoffeerd in het weekblad vanwege haar overgewicht.

Een top afslankspecialist van Constantin met meer dan 20 jaar ervaring reageert woedend.

“Hoe haalt de schrijver het in zijn hoofd om Shirma zo diep te beledigen vanwege haar dikte? Deze man moet aangepakt worden, dit gaat veel te ver. Shirma is al meer dan 50 kilo afgevallen en zou juist in positieve zin verder gestimuleerd moeten worden door een ieder. Ze verdient beslist geen beledigingen via de media”, stelt de Constantin- topexpert.

De afslankexpert zegt aan GFC Nieuws dat geen enkel dik persoon gekwetst moet worden, niet via de media en ook niet thuis, op school, aan het werk of elders.

BEKIJK OOK
Spaar- en Stabilisatiefonds op dit moment nog leeg

“Niet een ieder heeft het geluk alles te kunnen eten en slank te blijven. Het dik worden heeft velerlei oorzaken, soms genetische, emotionele en dikwijls hormonale die een individuele professionele aanpak noodzakelijk maakt. Het is beslist niet zo dat elk dik persoon verweten kan worden dat hij of zij de hele dag te veel eet en/of te weinig beweegt. Er zijn ook andere factoren die een impact hebben op het ontwikkelen van overgewicht”.

“Een dik persoon kun je het beste helpen door de juiste persoonsgerichte adviezen te geven, want niet bij elkeen werkt dezelfde aanpak het beste. De persoon die wil afslanken moet bovendien professionele begeleiding krijgen en flink gemotiveerd worden om het doel op een gezonde manier te bereiken”.

“Het doel wordt beslist niet bereikt  door te beledigen, zoals deze dwaas met Shirma heeft gedaan. Vaak raken dikke mensen daardoor nog meer in de put en gaan juist meer eten in een poging hun verdriet te verminderen”, aldus de afslankspecialist van Constantin. 

Het is de verwachting dat Shirma behalve de 50 kilo die ze nu al kwijt is geraakt, nog meer zal afslanken.